ΜΕΓΚΑ μου...

Είναι τραγικό στη χώρα που γέννησε την δημοκρατία να αφήνουμε ,η καλύτερα να ψηφίζουμε τους λακέδες να μας πουλάνε τον Γκέμπελς καθημερινά. Θέλει ο Μπαλτακος να πιστέψουμε ότι είναι χαζός,και έως τώρα το έχει ψιλό καταφέρει!!   Γεμάτη αυτή η χώρα νεοέλληνες που θα πιστέψουν τα πάντα αρκεί να το πει το Μεγάλο Ανεξάρτητο κανάλι "MEGA μου..."και όχι μόνο!όλα τα ΜΜΕ της Ελλάδας η σχεδόν όλα τρώνε φαγακι από του Αντωνάκη το χεράκι,οπότε....



Αυτό το αγόρι ο εθνικόφρων ο Κασιδιάρης,τι αγόρι είναι αυτό....οι μεγαλύτερες κρυφές τις κοινωνίας μας είναι οι ποιο βίαιες και οι ποιο κακές,για να καλύψουν την ευαίσθητη ψυχούλα τους μωρέ.Μη σας πω ότι αυτό είναι ηγετικό στοιχείο γιατί εδώ που τα λέμε και ο ποιο τρανός μαλάκας που είχε ένα μικρο μουστάκι (που λένε και οι active member) είχε τις διαστροφές του!
Ο Κασιδιάρης λοιπόν είναι ο Ρομπέν των δασών των απανταχού αδικημένων Ελλήνων,ο Ζορό ενάντια στην κρίση. Δυστυχώς αυτό έχει μείνει στους περισσότερους νεοέλληνες από τα γεγονότα του Μπαλτακοςgate αφού ο Κασ ήταν αυτός που ξεμπρόστιασε τον ΓΓ του μνημονιακου κόμματος.
Σε οποιοδήποτε άλλο κράτος του πλανήτη η κυβέρνηση μετά από ένα τέτοιο σκάνδαλο θα είχε παραιτηθεί, τώρα θα ήμασταν στις κάλπες...! Εντω στο Ελαντα όμως,όχι μόνο δεν παραιτήθηκε αλλά θα μπορούσαμε να πούμε ότι ενισχύθηκε κι ολας,αν πιστέψουμε αυτά που είπε πρόσφατα ο Μπαλτακος περί συνεργασίας ΝΔ ,Χρυσών Αυγών, και ΑΝ.ΕΛ !!!

Ξέρετε τα γειτονόπουλα τα κουμπαρακια μας έχουν προβλήματα και αυτά,δεν έχουν που να κρύψουν το χρήμα που έχουν φάει τόσα χρόνια,με αποτέλεσμα να τους πάρουνε χαμπάρι και οι κότες!! Πριν προλάβουν να τους πάρουν με τις Πέτρες έχετε το νου σας μην κανονίσουν τίποτα με τους δικούς μας από εδώ,γιατί και οι δικοί μας δημοσκοπικα είναι στριμωγμένοι!! και ας λέει ο βιβλιοπώλης ότι η ΝΔ είναι πρώτη! πρώτη στη μ@λακια είναι σίγουρα!

Τώρα πως θα την παλέψουμε χωρίς κοκο αφού έπιασαν την καβατζα του Μιρχαν στη Σάντα Μπάρμπαρα,άστα να πάνε κλείστε τηλεόραση και Τούμπα στο κρεββάτι μέχρι τις εκλογές!!!
Εκατό κιλά παπαριές κάθε μέρα μας ταΐζουν τα ανθρωπιστικά ΜΜΕ!

Μια λέξη χίλιες εικόνες MEGA μου.......εκεί που τελειώνει η Δημοκρατία αρχίζει η προπαγάνδα.

ΥΓ. Στις εκλογές όλα τα γερόντια μέσα κλειδωμένα στο σπίτι,αλλιώς την κάτσαμε για ακόμα μια φορά!!!

                                                 Προχειρογραφος




Σχόλια