Πέρλες...και Μαργαριτάρια

Με το καλό  πόδι ξεκίνησε την προεκλογική εκστρατεία η κ. Μαρία Σπυράκη,ούτε λίγο ούτε πολύ  παρουσίασε ως κόπανους αρκετούς ψηφοφόρους. Η κ. Σπυράκη σε απάντηση δημοσιογραφου είπε ότι ο Ελληνικός λαός αποφάσισε αν θέλει η όχι το ευρώ στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές οριστικά και αμετάκλητα κατά τη γνώμη της,δηλαδή συσχέτισε τις εκλογές με το ευρώ ανεπίσημα,με αποτέλεσμα φυσικά την επικράτηση του ευρώ.Δεν μας λέει όμως όλοι αυτοί οι δύσμοιροι που ψήφισαν Κουβελη θα τον ψήφιζαν αν ήξεραν ότι θα συνεργαστεί με ΝΔ,ΠΑΣΟΚ? η ακόμα και οι τελευταίοι των Μοϊκανών,οι   Πασοκοι,τους ρώτησε κανένας αν ήθελαν την συνεργασία αυτή? Εσύ κ Σπυράκη μπορεί να μου λες για το ευρώ,εγώ σου λέω όμως για τη ταμπακιέρα,και η ταμπακιέρα εδώ είναι η εξαπάτηση των ψηφοφόρων μέσα από αυτή τη "σωτήρια" για το έθνος συνεργασία!

Ο κόσμος δεν είχε στο μυαλό του το ευρώ,ο κόσμος ήθελε να βρει μια διέξοδο στο αδιέξοδο που τον οδηγήσατε όλοι εσείς. ΟΧΙ κ Σπυράκη,τίποτα δεν είναι οριστικό και αμετάκλητο ,εκτός από το θάνατο!Η ψήφος μου προς απάντησή σας.....

Ο Παναγιωταρος των χρυσών αυγών το πέταξε το μαργαριτάρι του πάλι. Η ομοφυλοφιλία είναι αρρώστια λέει,και μάλιστα έως το 2007 υπήρχε ένας διεθνής  οργανισμός υγείας που κατέγραφε την ομοφυλοφιλία ως αρρώστια! αλήθεια? πως την έλεγαν? Ράιχ Χωρίς Σύνορα? και που είναι σήμερα αυτός ο διεθνής οργανισμός υγείας? μήπως στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας? Ούτε το επίδομα της ΕΥΠ δεν τιμάς κ Παναγιωταρε με τόσο χαμηλό IQ.
Όλα αυτά τα ανιστόρητα τα ανέφερε ο κ Παναγιωταρος σε μεγάλο Ευρωπαϊκό ειδησεογραφικό δίκτυο,με την δημοσιογράφο που του έπαιρνε συνέντευξη να μένει άναυδη. Αυτό θα πει διαφήμιση για την χώρα μας.Ελάτε να απολαύσετε τον Ήλιο  και τις θάλασσες της Ελλάδας μας, μόνο όσοι ήσαστε straight ,όσοι ήσαστε λευκοί,όσοι ήσαστε χριστιανοί η δωδεκαθειστες(τα Μεμετια και οι Πακοι έξω),όσοι είσαστε ακροδεξιοί η τουλάχιστον δεξιοί(τα κουμουνια έξω,να πάνε να πλυθούν),και πάει λέγοντας...φαντάζεστε την αύξηση του τουρισμού μας?

Με αφορμή ένα άρθρο από το κουτί της Πανδώρας του Κώστα Βαξεβανη,που αναφέρετε σε μια επιστολή μιας εργαζομένης της τράπεζας Πειραιώς, η οποία καταγγέλλει καταπάτηση εργασιακών δικαιωμάτων κατ εξακολούθηση,ο προχειρογραφος έχει να προσθέσει ότι γίνετε επίσης καταπάτηση των δικαιωμάτων των πελατών της εν λόγο τράπεζας,παραβιάζοντας η τροποποιώντας τις συμβάσεις δανειοδότησης που είχαν από προηγούμενες τράπεζες οι οποίες συγχωνεύθηκαν με την τράπεζα Πειραιώς. Ακόμα και να έχει νομικά το δικαίωμα αυτό η τράπεζα, εν μέσω κρίσης θα έπρεπε να είναι ποιο "ευέλικτη" απέναντι στις ανάγκες των πελατών της,αλλά και στις ανάγκες των υπαλλήλων της. Χωρίς μεγάλο κόστος για την τράπεζα...

                                                      -Προχειρογραφος-

Σχόλια