Ο κοροναϊός και οι σπόροι του...!!!

-Κατέφθασε ο κοροναϊός  και τώρα τι θα κάνουμε ,που θα κρυφτούμε τον φόβο μας να γιανουμε?τα τηλεπαραθυρα τον έσπειραν τον σπόρο και οι ειδικοί που κάλεσαν τον πότισαν για τα καλά! είμαστε και σε εποχή ανθοφορίας βλέπετε!το έδαφος γόνιμο,τα κεφάλια μέσα....ούτε ανάσα δεν θα πάρεις Έλληνα. Μεμονωμένο περιστατικό έγινε πρώτο θέμα σε όλα τα ΜΜΕ,θέλω να πιστεύω ότι λόγο έλλειψης σοβαρών ειδήσεων πήρε την θέση αυτή στα πάνελ....

-Αύριο θα ανακοινωθούν τα νέα στοιχεία του πλεονάσματος από την στατιστική υπηρεσία, γι αυτό φτιάξτε ποπ κορν και καθίστε να μάθουμε μέσω της διαίρεσης πόσο κοστίζει μια ανθρώπινη ζωή!
Ένα ,δυο, πόσα εκατομμύρια αντιστοιχούν στις διαρκώς αυξανόμενες αυτοκτονίες από το 2009 έως σήμερα,πόσο κοστίζει ο κάθε αυτόχειρας?



Ένα πλεόνασμα πλασματικό,ένα πλεόνασμα μόνο στα χαρτιά....! Η κρίση που βιώνει ο Έλληνας όμως είναι αληθινή και οι αυτοκτονίες άρρηκτα συνδεδεμένες με την οικονομική ανέχεια ,το επιβεβαιώνει μελέτη μεγάλου πανεπιστημίου των ΗΠΑ.
Αυτό για τον κ. Γεωργιάδη που δεν δέχεται ούτε την ύστατη κραυγή απόγνωσης των αυτόχειρων....

-Σας έχω και ένα διαμαντάκι,έτσι για να σας φτιάξω την διάθεση και να σας ρυθμίσω την πίεση! Ο κ. Μαζί τα φάγαμε μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό δήλωσε ότι η Κρήτη πρέπει να ανακαταληφθει και να αφοπλιστούν όλοι οι Κρητικοί! Μεταξύ άλλων κατηγόρησε εμμέσως τους Κρητικούς για "απραγία" το 1821 διότι δεν επαναστάτησαν με την υπόλοιπη Ελλάδα....! Θεωρώ χρέος μου να του αφιερώσω του κ. Πάγκαλου το γνωστό άσμα ,παραφράζοντας το, "έγινε η βλακεία συνήθεια μας".
κ. Πάγκαλε φροντίστε να πιάσουν τα όπλα με μεγάλο δραστικό βεληνεκές....όπλα που μπορούν να πλήξουν και ελικόπτερα.....! αααα  και διακοπές στην Κρήτη τέρμα έτσι??

-Το δαιμόνιο Ελληνικό δημόσιο επιστράτευσε το facebook για να βρει νεκρούς συνταξιούχους ,των οποίων οι συγγενείς λάμβαναν τη σύνταξη τους παράνομα! NSA και CIA εσείς? facebook εμείς!
INTERPOL εσείς? TWITTER εμείς? Άργησαν αλλά ξύπνησαν ,πράγματα και γεγονότα που γνώριζε μέχρι και ο τελευταίος πολίτης,τώρα τα αντιλήφθηκαν ,εκεί στο δαιμόνιο Ελληνικό δημόσιο. Βρήκαν ένα τέκνο που εισέπραττε παράνομα την σύνταξη του γονιού του,είχε μετακομίσει στην Πολωνία κάνοντας διακοπές διαρκείας ,ρε το τέκνο.....!!! και εμείς εντω Ελλαντα κάνουμε το χθεσινό ψωμί παξιμάδι για τις νηστειες......Κάλιο αργά παρά ποτέ!

Μετά το λυπηρό χθεσινό γεγονός,του θανατηφόρου ατυχήματος μιας εργαζόμενης στο Ελευθέριος Βενιζέλος Ο κ. Μποζας (ο εκπρόσωπος του Συνδικάτου Εργαζομένων Εταιριών στο Διεθνές Αεροδρόμιο) δήλωσε ότι οι συνθήκες εργασίας στο αεροδρόμιο θυμίζουν σύγχρονα στρατόπεδα συγκέντρωσης.... Ο προχειρογραφος θέλει να ρωτήσει τον κ. Μποζα, έπρεπε να θρηνήσετε έναν συνάδελφό σας για να πείτε δημόσια όλα αυτά που καταγγέλλετε? κατόπιν εορτής?? Την ίδια ερώτηση  κάνει σε όλους όσους ξέρουν ....και δεν μιλούν!!! Μιλήστε πριν χαθούν και άλλες ανθρώπινες ζωές....μην δέχεστε την καταπάτηση των εργασιακών και ανθρώπινων δικαιωμάτων σας!!

Τέλος θέλω να σας ενημερώσω ότι τα εισιτήρια για τους επαναληπτικούς αγώνες μπάσκετ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού έχουν εξαντληθεί.....................................................

                                                               -Προχειρογραφος-



Σχόλια