Το "πλεόνασμα" η νέα ταινία της SIRINA

Βροχή οι αιτήσεις για το κοινωνικό μέρισμα από τους πολίτες τις τελευταίες μέρες,χιλιάδες αιτήσεις απορρίφθηκαν και άλλες τόσες είναι σε αναμονή. Καταγράφοντας ποιοι το δικαιούνται και ποιοι δεν το δικαιούνται το κοινωνικό μέρισμα ,παρατηρώ ότι γίνονται  αδικίες. Ναι μεν το παίρνουν όσοι έχουν πραγματική ανάγκη ,αλλά πολλοί που δεν το παίρνουν δε μπορείς να τους πεις και πλούσιους ,η ακόμα και προνομιούχους.Κάνοντας τη πρόσθεση βγαίνει ένα άθροισμα μικρο σε σχέση με το πλεόνασμα που θα διανεμηθεί στους πολίτες! Αναρωτιέμαι προσπαθεί η κυβέρνηση να βγάλει πλεόνασμα από το πλεόνασμα..? Αυτό θα γίνει super success story...δε νομίζετε?



Θύελλα αντιδράσεων αναφέρει το MEGA(χα χα) προκάλεσε στο πολιτικό στερέωμα η "έξοδος" της υποψήφιας για τις ευρωεκλογές Σαμπιχα Σουλεΐμάν από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Όλα τα ΜΜΕ,μεταδίδουν και αναμεταδίδουν συνεχώς αυτό το θέμα μέχρι να το πιστέψουμε,ότι είναι σοβαρό. Στην προσπάθεια τους να μειώσουν το ποσοστό της αντιπολίτευσης ασχολούνται με αστείες ειδήσεις αυτά τα αστεία κέντρα διαπλοκής. Ποιος νοιάζεται γι αυτές τις πολιτικές μικρότητες τη στιγμή που αγωνίζεται να φέρει βόλτα την καθημερινότητα....έτσι δεν είναι? Λάθος, σ'αυτό ακριβώς βασίζεται τέτοιου είδους ενημέρωση, στο γεγονός ότι είμαστε πολύ κουρασμένοι, παραδομενοι, αγανακτισμένοι για να ασχοληθούμε με τέτοια θέματα.Τα πράγματα είναι απλά ,καθαρίστε το μυαλό σας από την σύγχυση που μας σερβίρουν και δείτε την ουσία της κατάστασης που επικρατεί,μέσα από το φίλτρο της κριτικής σκέψης...φιλτράρετε τα πάντα. Βάλτε ένα γιατί μπροστά απ'ολους τους προβληματισμούς σας και απαντήστε εσείς οι ίδιοι,σιγά σιγά θα βρείτε την άκρη του νήματος της αλήθειας, μόνοι σας....

 Δια στόματος του κ. Πρωθυπουργού το 2015, στόχος της κυβέρνησης είναι να έχουμε πρωτογενές πλεόνασμα αλλά συνάμα και δημοσιονομικό πλεόνασμα,πράγμα που σημαίνει ότι θα εξυπηρετούμε τα δάνεια μόνοι μας χωρίς να δανειζόμαστε. Αυτή θα είναι η νέα παράγωγή της SIRINA adult movies, με πρωταγωνιστές εμένα ,εσένα,όλους μας...πάρτε χύμα βαζελίνη για να φτάσει!!!
Με ποιο τρόπο θα το καταφέρει αυτό η κυβέρνηση? με τις 1700 προσλήψεις ορισμένου χρόνου που ρουσφετολογικά γίνονται πριν τις εκλογές? Μήπως με την πάταξη της φοροδιαφυγής? Προ κρίσης έτσι για την Ελλάδα ρε γαμώτο ,μπορεί να έκοβε ο Έλληνας  καμιά απόδειξη. Τώρα ούτε λόγος να γίνεται. Νέο μνημόνιο και νέα μέτρα "πλεονάσματος" μου μυρίζουν.....!

                                                                  
                                                         -Προχειρογραφος-

Σχόλια