Πέρλες και Μαργαριτάρια 2

- Το πάρτι στις περιφέρειες και τους Δήμους θα συνεχιστεί αφού το βαθύ ΠΑΣΟΚ και η μακριά ΝΔ έχει εγκατασταθεί για τα καλά στις συνειδήσεις μας φίλε αναγνώστη. Δυστυχώς δεν καταλάβαμε τη σημαντικότητα των δημοτικών εκλογών. Ελπίζω οι "ανεξάρτητοι" τοπικοί άρχοντες να παραμείνουν ανεξάρτητοι και μετά τις εκλογές...δουλεύοντας για το καλό των πολιτών.

-Η ποιότητα σου Έλληνα χαλάει όταν επιλέγεις Παναθηναϊκά κινήματα,Μαρινακηδες και Μπέους για να καθορίσουν τη ζωή σου. Εκ των πραγμάτων η ποιότητα αυτών των συνδυασμών και ανθρώπων δεν συνάδει με το κοινό καλό. Το μόνο που τους νοιάζει είναι το προσωπικό τους συμφέρον η της αθλητικής ομάδας που εκπροσωπούν. Μη ξεχνάμε, αυτή η "μόδα" έχει αρχίσει εδώ και πολλά χρόνια,με τη διαφορά ότι αυτό το φαινόμενο στις τελευταίες εκλογές πήρε τρομακτικές διαστάσεις. Για παράδειγμα τι έχει να προσφέρει ο Ζαγορακης στην ευρωβουλή? Τι έχει να προσφέρει το Παναθηναϊκό κίνημα στα κοινά η ο Μαρινάκης στον Πειραιά όταν τα πλοία του έχουν ξένες σημαίες? Το ξεπούλημα της εμπιστοσύνης η ακόμα και της αγάπης του κόσμου (προβάτων) καλά κρατεί...και όσο υπάρχει ανταπόκριση από εσάς θα αυξάνεται!


-Ο κ. Βορίδης προεκλογικά κατηγόρησε την αντιπολίτευση ότι ψάχνει με πονηρούς τρόπους να αντλήσει ψηφοφόρους από τα χρυσά αυγά. Γιατί κ. Βοριδη φοβήθηκες μη χάσει ψήφους η μαριονέτα της συγκυβέρνησης, η μήπως συνεργαστεί η αντιπολίτευση με τα χρυσά αυγά...αυτό είναι αδύνατο,δεν έχει Μπαλτακο ο ΣΥΡΙΖΑ.
Πάντως στο γέλιο που μας προσφέρεις κάθε φορά κ. Βοριδη είσαι πάντα γενναιόδωρος, το κακό είναι ότι υπάρχουν και μηρυκαστικά που τα πιστεύουν αυτά που λες.

-Οι εκλογές τελείωσαν με νικητή την αντιπολίτευση που έγινε πρώτη πολιτική δύναμη στην Ελλάδα. Όλοι το κατάλαβαν εκτός του κ. Βενιζέλου, ακόμα νομίζει ότι βρέχει, το τυρόγαλα και τα γιαούρτια δεν μπορεί να τα δει.Όσο και να κάνει τον χαζό, το σίγουρο είναι ότι δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια. Ήδη έβαλε υπό συζήτηση την παλιά πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, για κατάργηση του υφιστάμενου εκλογικού νόμου,εκμεταλλευόμενος τα αργά αντανακλαστικά της αντιπολίτευσης. Τώρα που δεν βγαίνουν τα κουκιά θα το μετατρέψουμε σε απλή αναλογική μιας και οι συνεργασίες φαντάζουν αδύνατες για τον "χαρακτήρα" του ΣΥΡΙΖΑ. 

-Η φαγωμάρα άρχισε για τα καλά ανάμεσα στα κυβερνητικά στελέχη, όλοι οι καρεκλοκένταυροι φοβούμενοι τον διαφαινόμενο ανασχηματισμό, μην χάσουν την αναπαυτική καρέκλα, άρχισαν να απειλούν ότι θα εγκαταλείψουν το πλοίο, για το οποίο κοπίασαν και εξέθεσαν τον εαυτό τους τα χρόνια της κρίσης... Κατά τα άλλα η συγκυβέρνηση νιώθει νικήτρια μετά τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών!!!

                                                           -Ο προχειρογραφος-

Σχόλια