Στην πρώτη γραμμή..του μετώπου

Πρώτη γραμμή στο ΣΚΑΙ και η μονταζιέρα τη δουλειά της! με την λεπτομέρεια να κάνει τη μεγάλη διαφορά...
Οι δυο παρουσιαστές Οικονόμου και Λυριτζής μαζί και το Ντορακι (Μπακογιαννη), αφού έβλεπαν ότι το επίτιμο θύμα,με συγχωρείτε ο επίτιμος καλεσμένος Ο κ. Παπαδημουλης δε λύγιζε υπό το βάρος της γνωστής μνημονιακης προπαγάνδας για να μπερδέψει τη γλώσσα του, χρησιμοποίησαν το όπλο των ημερών...

Το όπλο των ημερών είναι γεμάτο ειρωνεία, απαξιωτικά χαμόγελα την ωρα της τελευταίας σημαντικής ερώτησης όχι μόνο από τον θεωρητικά αντίπαλο του "θύματος" αλλά και από τους δημοσιογράφους παρουσιαστές,αυτό συμβαίνει στο τέλος της εκπομπής η του διαθέσιμου χρόνου για τη συγκεκριμένη συζήτηση. 

Όλα αυτά χωρίς τεκμηριωμένη βάση βέβαια, και καθώς ο χρόνος δεν φτάνει, το "θύμα" δεν προλαβαίνει να απαντήσει, να αρθρώσει λέξη πέφτοντας οι τίτλοι τέλους της εκπομπής και οι διαφημίσεις! Στο απαίδευτο μάτι τέτοιου είδους τακτικές αφήνουν εντυπώσεις.... αυτός είναι ο σκοπός του όπλου αυτού. Μη ξεχνάμε ότι το χρησιμοποιούν όλα τα mainstream ΜΜΕ!! 
Ο προχειρογραφος, ανεξάρτητα από τις πολιτικές πεποιθήσεις του κ. Παπαδημουλη του οφείλει ένα μπράβο για τον τρόπο που χειρίστηκε την κατάσταση στην οποία βρέθηκε. Οφείλει επίσης να παρατηρήσει ότι ο κ. Λυριτζής ήταν ποιο χαμηλών τόνων στο συμβάν αυτό σε σχέση με τον δραστήριο κ. Οικονόμου. Κ. Λυριτζη μήπως ετοιμάζεστε για εγκατάλειψη του αεροσκάφους με αλεξίπτωτο ελευθέρας πτώσης?

Έτσι εξηγούνται οι ανεξήγητες ξαφνικές αποχωρίσεις από τον ΣΚΑΙ τον τελευταίο καιρό, και μάλιστα με δηλώσεις από τους αποχωρήσαντες τουλάχιστον ύποπτες, για παράδειγμα η κα Ακριβοπουλου δηλώνει ότι αποχωρεί από τον ΣΚΑΙ για λόγους αξιοπρέπειας και επαγγελματισμού....
Όπως έχουμε αναφέρει στο παρελθόν η προπαγάνδα αλλάζει χέρια σαν σκυτάλη σε σκυταλοδρομίες...η σκυτάλη μόλις άλλαξε χέρια!

Άντε για κλείσιμο σας άφησα τον καλύτερο....

Ο κ. Πλευρης junior στην ίδια εκπομπή πρόταξε τα πατριωτικά του στήθη, ξεσπάθωσε δηλώνοντας ότι δεν μπορούμε να φτιάξουμε τζαμί για τους παράνομους μετανάστες....είναι σίγουρος ο κ. Πλευρης ότι όλοι οι μουσουλμάνοι της Αθήνας είναι λαθρομετανάστες. Ακόμα και αν είναι έτσι, δεν έχουν οι μουσουλμάνοι το δικαίωμα του δικού τους χώρου άσκησης των θρησκευτικών πεποιθησεων τους?
Ο κ. Πλευρης junior, γιατί υπάρχει και senior (εκεί να δείτε μαργαριτάρια) δηλώνει επίσης, ότι το τζαμί δεν μπορεί να φτιαχτεί από τα λεφτά του Έλληνα φορολογούμενου, τα οποία είναι τα ίδια λεφτά συμπληρώνω εγώ, που έχουν κατασπαράξει σαράντα χρόνια τώρα οι αετονύχηδες του κόμματος που εκπροσωπεί ο κ. Πλευρης μαζί με το ΠΑΣΟΚ.

Α! και κάτι τελευταίο......

Η προσπάθεια των πολιτών της ελεύθερης αγοράς, όχι όπως το εννοούν οι νεοφιλελεύθεροι μνημονιοκρατες, αλλά η ουσιαστική ελεύθερη αγορά μας τελείωσε. Με νομοθετική ρύθμιση απαγορεύει η κυβέρνηση την προσπάθεια διάθεσης προϊόντων στην αγορά χωρίς μεσάζοντες. Μη χάσει το ΦΠΑ και πέσει έξω το μεσοπρόθεσμο...

                                                   -Προχειρογραφος-

Σχόλια