ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ & SUCCESS STORY

Το success story της κυβέρνησης το έχουμε φάει στη μάπα , μεταφορικά και κυριολεκτικά, τον τελευταίο καιρό. Ήρθε η ώρα να μελετήσουμε μερικά "κοσμήματα" ειδήσεων που κυκλοφορούν στα ΜΜΕ αλλά και στο διαδίκτυο, ώστε να δούμε αν επιβεβαιώνεται το success story.

-Έκθεση του γραφείου προϋπολογισμού της Βουλής θεωρεί τις προβλέψεις του μεσοπρόθεσμου (μικρο μνημόνιο,νέα μέτρα δηλαδή) πολύ αισιόδοξες για να είναι αληθινές.
Σε δημοσιογραφική εκπομπή του ΣΚΑΙ αναφέρθηκε από καλεσμένο οικονομολόγο, ότι το "μαγείρεμα" στα στατιστικά στοιχεία συνεχίζεται από την αρχή της κρίσης έως σήμερα, τοποθετώντας λάθος δημοσιονομικούς πολλαπλασιαστές στην εξίσωση της οικονομίας, με αποτέλεσμα το λάθος να το πληρώνει ο Έλληνας πολίτης με όλο νέα μέτρα και μεσοπρόθεσμα....



-Ο Ευάγγελος από τα Γιάννενα προσπάθησε να μας αλλάξει και αυτά που ξέρουμε λέγοντας, ότι οι δικαιούχες οικογένειες του κοινωνικού μερίσματος δεν είναι 1.000.000, αλλά μόλις 400.000. Σε προηγούμενο άρθρο μου σας είχα αναφέρει ότι μάλλον η κυβέρνηση θέλει να βγάλει πλεόνασμα από το πλεόνασμα....αυτό και αν είναι success story !
Επίσης σε εκπομπή του MEGA μου, ο Ευάγγελος μοίρασε εγκεφαλικά, ομολογώντας ότι, αν είχε χειριστεί η υπόθεση της κρίσης το 2007 διαφορετικά, τώρα θα ήταν αλλιώς τα πράγματα στη χώρα....εκθέτοντας τον ΓΑΠ για ακόμα μια φορά! Εσύ που ήσουν το 2007 Ευάγγελε....? Σε άλλο πλανήτη...? Πάντως στο τέλος της εκπομπής παραδέχτηκε ότι τα ποσοστά του δικομματισμού έχουν μειωθεί και ότι πλέον μιλάμε για έναν μικρο δικομματισμό.....

Όσες δηλώσεις και να βρω, όσα κοσμήματα και να ανακαλύψω, η αλήθεια θα πάει απλά ένα βήμα ποιο πέρα. Δεν υπάρχει success story! Εσύ όμως, εσύ αναγνώστη και εγώ, ζούμε καθημερινά το αληθινό success story, μέσα από τις εικόνες των ανθρώπων που ψάχνουν τους κάδους απορριμμάτων για φαγητό...
Μέσα από την ανεργία που έχει αγγίξει όποιον ξέρεις και δεν ξέρεις...μέσα από τις εισπρακτικές εταιρίες που χαλάνε την οικογενειακή σου ηρεμία!
Όταν θα έρθει ο κλητήρας να κατασχέσει το σπίτι σου, το αυτοκίνητο σου, το ίδιο το εγώ σου, μη φοβηθείς...
Όταν θα έρθει η ώρα, βγες στο δρόμο αγκαλιά με την ψήφο σου, πήγαινε στην κάλπη και πες.....................ΓΑΜΏ ΤΟ SUCCESS STORY ΣΑΣ.....! 

                                                                -Προχειρογαρφος-




Σχόλια