Πέρλες και Μαργαριτάρια 5

Πριν σας πω για τα μαργαριτάρια που βρήκα στο δρόμο μου τις ημέρες που πέρασαν, θεωρώ χρέος μου να αναφερθώ στην προηγούμενη ανάρτηση που αφορούσε ένα ΜΙΚΡΟ λαθάκι της ΔΕΗ!
Τελικά έλαβα απάντηση μετά από μια εβδομάδα. Ο υπεύθυνος του τομέα αυτού στη περιοχή διαμονής μου με ενημέρωσε ότι θα προβεί σε διόρθωση του συνόλου της κατανάλωσης ενδεικτικά. Δηλαδή αφαίρεσε από τον λογαριασμό μου περίπου 400 kw τα οποία δεν τα είχα καταναλώσει ποτέ. Να λέμε και τα θετικά...!

**Πρόβλημα μεγάλο στους συγκυβερνώντες δημιουργεί η ερχόμενη εκλογή του πρόεδρου της Δημοκρατίας. Γι'αυτό αποφάσισαν να καλοπιάσουν τους ανεξάρτητους βουλευτές 28 τον αριθμό παρακαλώ, με όποια προνόμια αντιστοιχούν στην τέταρτη πολιτική δύναμη. 

Για μια στιγμή οι ανεξάρτητοι βουλευτές δεν έχουν ιδρύσει κόμμα, έτσι δεν είναι; δεν έχουν πάρει άδεια ίδρυσης από το πρωτοδικείο! Είμαι περίεργος πως θα το μαγειρέψουν αυτό....τι συστατικά θα χρησιμοποιήσουν αυτή τη φορά; Οι ανεξάρτητοι βουλευτές είναι μια ετερόκλιτη ομάδα με διαφορετικές απόψεις και θέσεις. Ο κόσμος που τους  ψήφισε, τους ψήφισε επειδή ήταν ενταγμένη σε κάποιο κόμμα με συγκεκριμένες θέσεις. Αυτό δεν θα είναι μαγείρεμα, θα είναι αλχημιστική τελετή χρύσωσης του χαπιού.....

**Το μάθατε; μετατρέπουν τη ΔΕΗ σε οικογένεια....! Φτιάχνουν τη μεγάλη ΔΕΗ, τη μικρή ΔΕΗ, το παιδί το παραπαίδι, προσπαθώντας να δημιουργήσουν ανταγωνισμό. Το κάθε μέλος της οικογένειας θα αποκτήσει από ένα αφεντικό το οποίο θα επιδιώκει το κέρδος με τη σειρά του. Φανταστείτε 5 εταιρίες οι οποίες προέρχονται από μια, που μόλις και μετά βίας  επιβίωνε, να αναζητούν κέρδη.... Τι σόι ανταγωνισμός θα είναι αυτός, και πως θα ωφελήσει το οικογενειακό τιμολόγιο δεν μπορώ να καταλάβω.....?


                                                                  -Ο Προχειρογράφος-

Σχόλια