Το διαλεκτό αυγό και οι καθαρίστριες που τολμούν.

Παλιά αλλά τόσο επίκαιρη η φώτο....
Ένα διαλεκτό χρυσό αυγό ,μια φορά και όχι πολύ καιρό, έξω από το εφετείο χτυπούσε αστυνομικούς σαν αντίδραση στο γεγονός ότι έμπαινε φυλακή ο πνευματικός μπαμπάς του. Τώρα γίνεται επιστημονικός συνεργάτης του κ. Φουντούλη, ευρωβουλευτή των χρυσών αυγών. Η επιστημονική του εξειδίκευση είναι οι θανατηφόρες λαβές,κλωτσιές, μπουνιές της πολεμικής τέχνης που ονομάζεται "βαράτε τους ανυπεράσπιστους" ή εναλλακτικά "βαράτε ύπουλα"... Ένας τέτοιος επιστημονικός συνεργάτης είναι απαραίτητος στην ευρωβουλή μιας και μετά από κάθε συνεδρίαση σε ειδικό χώρο διοργανώνονται αγώνες πάλης με δυνατότητα στοιχηματισμού....!
Γι'αυτό σε δηλώσεις του ο κ.Φουντούλης για το συγκεκριμένο περιστατικό έξω από το εφετείο ανέφερε ότι; <<έπραξε όπως έπραξε το αυγό μας γιατί βρισκόταν σε άμυνα...>>



Δείτε μια φωτογραφία από το συγκεκριμένο περιστατικό για να καταλάβετε τον τρόπο που αμύνεται ο εν λόγο κύριος!
Ξανά καληνύχτα μας...


Τι θα γίνει με εσάς βρε απολυμενες καθαρίστριες; με εσάς θα ασχολείται όλη μέρα η κ. Βούλτεψη; Έχει και άλλες ποιο σημαντικές δουλειές να κάνει, όπως για παράδειγμα να φωνάζει στα παράθυρα των ανεξάρτητων καναλιών της ανεξάρτητης δημοσιογραφίας στα αυτιά των ανεξάρτητων Ελληνικών ημιμαθών προβάτων τα οποία συγκροτούν την ανεξάρτητη Ελληνική ζοφερή πραγματικότητα ....οι αναγνώστες εξαιρούνται...!
Να δημιουργεί σε αυτό τον ρόλο συγχορδίες με τον κ. Γεωργιάδη φτιάχνοντας death metal μελωδίες απέναντι στα ευαίσθητα ώτα μας...το metal αφαιρέστε το....κρατήστε μόνο το death!

Πως τολμάτε βρε απολυμενες καθαρίστριες να κάνετε συναυλία με την στήριξη της κ. Αλεξίου στο σύνταγμα και μάλιστα με πλήθος κόσμου;
Πως τολμάτε εσείς οι καθαρίστριες να θέλετε να λέγεστε δημόσιοι υπάλληλοι από τη στιγμή που τον δημόσιο τομέα τον απαρτίζουν τουλάχιστον πυρηνικοί φυσικοί και άνω, σαν τον κ. Τσοχατζόπουλο και την σύζυγό του, τον κ. Παπανδρέου και όλα τα "παιδιά" του, τα οποία ξαφνικά βρέθηκαν στην Αγγλία για "μόνιμες διακοπές"και πολλοί άλλοι που αν τους αναφέρω θα ντραπείτε.....Τον κύριο Νανόπουλο τον κρατάμε σε εφεδρεία για τις δύσκολες μέρες....!!
Πως τολμάτε;;;;;;;;;;;;;Πως τολμάτε;;;;;;;;;;;;;;ΕΕΕ;;;;;;;;;;;;;;






                                                       -Ο Προχειρογράφος-

Σχόλια