25000 πρόβατα δεν κοιμήθηκαν στη ΔΕΘ.

Ο κ. Πρωθυπουργός στην ομιλία του στη ΔΕΘ παρουσιάστηκε νικητής αισιόδοξος για το μέλλον της πατρίδας, παράλληλα υποσχέθηκε μείωση του φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης κατά 30% , επίσης υποσχέθηκε την σταδιακή μείωση του ΕΝΦΙΑ μέχρι να αποκτήσει ανταποδοτικό χαρακτήρα σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης. Μεταξύ άλλων ο κ. Πρωθυπουργός δήλωσε ότι <<περνάμε από την διαρκή κατρακύλα στην άνοδο με ανάπτυξη και καθημερινή μείωση της ανεργίας>>, μήπως έχει μπερδευτεί ο άνθρωπος και νομίζει ότι είναι Πρωθυπουργός της Σουηδίας...;;; Σε ποια στοιχεία βασίζει τα λόγια αυτά δεν μπορώ να καταλάβω!


Κάτι σημαντικό που πέρασε στα ψιλά ή καθόλου από τα ανεξάρτητα Ελληνικά ΜΜΕ είναι η αναφορά του κ. Πρωθυπουργού ότι σύντομα (μάλλον τον Νοέμβριο στην Ουάσιγκτον) η χώρα μας θα λάβει πιστοποίηση για το βιώσιμο του χρέους της! Όταν πάρει η Ελλάδα την πιστοποίηση που κομπάζει ο κ. Πρωθυπουργός περί βιωσιμότητας του χρέους, τότε θα χαθεί κάθε δυνατότητα να τεθεί τώρα ή στο μέλλον θέμα διαγραφής κάποιου μέρους του χρέους.... Θα πληρώσεις Έλληνα όλα τα χρωστούμενα του κάθε Τσοχατζόπουλου μέχρι το τελευταίο ευρώ.....και με πιστοποίηση!! Μπήκαμε στο φαύλο κύκλο των μνημονίων με χρέος 120% του ΑΕΠ και τώρα μας λένε ότι πάμε καλά με χρέος 175% του ΑΕΠ και ότι θα λάβουμε πιστοποίηση ότι το χρέος είναι βιώσιμο.....δεν περιγράφω άλλο!!!!

Το σίγουρο είναι ότι ο γραφιάς που ετοιμάζει τις ομιλίες του κ. Πρωθυπουργού είναι πολύ καλός, συμβαδίζει με τις τάσεις της εποχής, προσαρμόζει τα γραπτά του στις ανάγκες των αυτιών του κόσμου, μόνο και μόνο για την ικανοποίηση που προσφέρει η διαδικασία της προπαγάνδας και του αποτελέσματος....ακόμα και οι τελευταίοι των Μοϊκανών που ψηφίζουν λήθη και σκοταδισμό δεν τα πιστεύουν αυτά διότι ζουν την σκληρή πραγματικότητα της καθημερινότητας!
Αν είσαι ένας άσχετος με τα δρώμενα στο Ελλαδιστάν που τυχαίνει να ακούσεις την ομιλία του κ. Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ θα νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε μια χώρα που πηγαίνουν όλα καλά, και μια κυβέρνηση αγγελικά πλασμένη με σκοπό την ευημερία των ανθρώπων, ευτυχώς οι αριθμοί είναι αδιάψευστος μάρτυρας και τα αποδεικτικά στοιχεία πολλά για το οικονομικό έγκλημα που συντελείτε γράφοντας ιστορία σε αυτή την χώρα!

-Υποχώρηση 0,2% του ΑΕΠ το δεύτερο τρίμηνο του 2014.
-Ενώ ο τζίρος στις τουριστικές επιχειρήσεις αυξήθηκε λόγω της αύξησης του τουρισμού, τα ασφαλιστικά ταμεία δεν είδαν αύξηση των εισερχόμενων εισφορών...υπάρχει μαύρη αδήλωτη εργασία σε αυτή τη χώρα...;;;
- 27% ανεργία με ανοδικές τάσεις. Οι περισσότεροι οικονομικοί αναλυτές προβλέπουν ότι τα επίπεδα της ανεργίας θα παραμείνουν σε αυτά τα επίπεδα για πολλά χρόνια ακόμα, ίσως και δεκαετίες!!

Μέσα σε αυτό το κομφούζιο της παραπληροφόρησης της προπαγάνδας και της συνεχούς πίεσης που ασκεί η κρίση με τα συνεπακόλουθά της, πολλοί άνθρωποι δεν αντέχουν και λυγίζουν διαλέγοντας τον δρόμο δίχως επιστροφή.....άλλοι πιεζόμενοι από την κατάθλιψη, άλλοι ως έκφραση διαμαρτυρίας, άλλοι απλά εγκαταλείποντας τον αγώνα αφήνονται στην αγκαλιά του εκούσιου θανάτου. Αυτοί οι άνθρωποι είναι ένα είδος ηρώων ενός ακήρυχτου πολέμου. Το φαινόμενο των αυτοκτονιών έχει πάρει τρομακτικά ανοδικές διαστάσεις, αλλά και αυτά τα στοιχεία τα αμφισβητεί ο κ. Γκέμπελς με συγχωρείτε ο κ. Γεωργιάδης ήθελα να πω... 

25000 άνθρωποι δεν τσίμπησαν το δόλωμα της συγκυβέρνησης ούτε φοβήθηκαν την σχετική απαγόρευση διαδηλώσεων για λόγους ασφαλείας, κατέβηκαν σε μια ειρηνική διαμαρτυρία για την οικονομική πολιτική της χώρας. Και όπως έγραφε ένα από τα πανό τους << ΧΑΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ>> πάντα ειρηνικά!!



                                                               -Ο Προχειρογράφος- 




Σχόλια