Μνήμη αμοιβάδας και μάλιστα με αλτσχάιμερ προχωρημένου σταδίου.

Στον απόηχο του άρθρου που δημοσίευσε το Associated Press το οποίο αναφέρει ότι μετά από σχετική δημοσιογραφική έρευνα ανακάλυψαν δεκάδες άτομα που θεωρούνται ύποπτα για εγκλήματα κατά την διάρκεια του Β' Παγκοσμίου πολέμου, να απολαμβάνουν σήμερα επιδόματα και συντάξεις εις βάρος του Αμερικανικού δημοσίου και των Αμερικανών φορολογούμενων. Έτσι μια και δυο αποφάσισαν οι παγκόσμιοι προστάτες να κατασκευάσουν ένα νομικό πλαίσιο που θα προβλέπει την διακοπή των επιδομάτων αυτών! Παρά την αξιοπιστία του συγκεκριμένου ειδησεογραφικού πρακτορείου και παρά της προσπάθειας να προωθηθεί η συγκεκριμένη είδηση σε όλο τον πλανήτη, η αλήθεια είναι λίγο διαφορετική....! Κατ'αρχάς να τονίσω ότι είμαι αντιφασίστας αντιναζί και κατά των "ιδεών" και πρακτικών που αντιπροσωπεύουν!
Κάπως αργά αποφάσισαν οι φίλοι μας οι Αμερικανοί να επιτρέψουν στην δικαιοσύνη να κάτσει στον θρόνο της, μιας και ο γερο χρόνος έκανε την δουλειά της αδιαμαρτύρητα. Από τους δεκάδες που αναφέρει το σχετικό άρθρο ζήτημα είναι να ζουν δέκα άνθρωποι οι οποίοι αποδεδειγμένα σχετίζονται με το ναζιστικό τέρας του χίτλερ. Πως αλλιώς να εξηγήσεις τα 70 χρόνια καθυστέρησης...;
Με την λήξη του Β' παγκοσμίου πολέμου το έδαφος του ψυχρού πολέμου είχε προετοιμαστεί και από τις δυο πλευρές, γι'αυτό φρόντισαν οι Αμερικανοί να εκμεταλλευτούν την όντως προηγμένη τεχνολογία των ηττημένων Γερμανών μεταφέροντας στη χώρα τους ανθρώπους που κατείχαν την απαραίτητη τεχνογνωσία αλλά και έτοιμα προγράμματα προς υλοποίηση τα οποία δεν πρόλαβαν να τα κάνουν πράξη στη χώρα τους. Ας αναφέρω μερικά από αυτά.
-Tο πρόγραμμα Apollo το οποίο αποτέλεσε το βασικό όπλο εντυπώσεων στην "κούρσα" του διαστήματος.
-Η ανάπτυξη και τελειοποίηση των βαλλιστικών στρατηγικών έξυπνων βομβών-πυραύλων. (όλα τα όπλα που βλέπετε στα ρεπορτάζ των πολέμων είναι απόγονοι του ναζιστικού πυραύλου V2)
-Η ανάπτυξη και τελειοποίηση της stealth τεχνολογίας και πολλά άλλα προγράμματα που δεν γνωρίζουμε και πιθανότατα δεν θα μάθουμε ποτέ!
    

Η ναζιστική επιστημονική αφρόκρεμα βρήκε ασφαλές και καλοπληρωμένο καταφύγιο στην "άγρια" δύση και γι'αυτή την ιστορική πραγματικότητα δεν έχουμε στα χέρια μας κάποια έρευνα ή κάποιο ρεπορτάζ από το Associated Press το οποίο να καταδικάζει τέτοιες πρακτικές! Τώρα μετά από 70 χρόνια το Associated Press έκρινε σκόπιμο να ασχοληθεί με μια χούφτα "ύποπτων" ναζιστών οι οποίοι για να ξέφυγαν από την mosant (μυστικές υπηρεσίες Ισραήλ) που αρχικά δημιουργήθηκε για να συλλάβει και να φέρει ενώπιον της Δικαιοσύνης όλους τους ναζί εγκληματίες του Β' Παγκοσμίου πολέμου σε ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με όλες τις συμμαχικές μυστικές υπηρεσίες, σημαίνει ότι αυτοί που φέρονται σήμερα ως ύποπτοι δεν ήταν ποτέ άξιοι λόγου....! Προφανώς πρόκειται για απλούς οπλίτες του ναζιστικού στρατού ή χαμηλόβαθμοι υπαξιωματικοί οι οποίοι δεν μπορούν εκ των πραγμάτων να κατηγορηθούν ως εγκληματίες πολέμου! Είναι τυχαίο το γεγονός του ξαφνικού κοιλόπονου των Αμερικανικών ΜΜΕ σε συνεργασία με το Κογκρέσο των αντιπροσώπων για την απονομή Δικαιοσύνης μετά από 70 χρόνια, και μάλιστα την ίδια ώρα που επικρατεί "επαναστατικός" αναβρασμός σε όλες σχεδόν τις ΗΠΑ για υποθέσεις που έχουν προκαλέσει παγκόσμιο σάλο και αφορούν θανάσιμη ρατσιστική βία αστυνομικών σε βάρος έγχρωμων Αμερικανών, με έντονο άρωμα (βρώμα) ΚΚΚ (κου-κλουξ-κλάν); Τι αντίθεση...τι ειρωνεία....

Όλη αυτή η πρακτική μπορεί να ερμηνευτεί ως άλλη μια προσπάθεια παραχάραξης της Ιστορίας και ταυτόχρονα  ως ακόμα μια προσπάθεια παραπλάνησης της κοινής γνώμης σε φλέγοντα θέματα του παρόντος τα οποία αν τα προσπεράσει η ανθρωπότητα χωρίς να τους δώσει την απαραίτητη προσοχή, θα διαμορφώσει δυσοίωνες προϋποθέσεις για το μέλλον.... Το φαινόμενο έχει λάβει πλέον παγκόσμιες διαστάσεις, αφού αυτή η προπαγανδιστική πρακτική χρησιμοποιείται από όλα τα κράτη...τις περισσότερες φορές με επιτυχία...!


-Ο Προχειρογράφος-

Σχόλια